Heel bijzonder

Ik ben op 15 januari bij Kim geweest voor een volledige reiki behandeling. Dit was voor mij een nieuwe ervaring, maar wat mooi zeg. Ik werd heel rustig zowel lichamelijk als geestelijk en kon echt ontspannen. Toen Kim met haar handen boven mijn voorhoofd hing vroeg ik aan haar of ze zulke warme handen had, ik voelde namelijk een soort kachel boven mijn voorhoofd, toen zij haar handen op mijn wangen legde waren deze geheel niet zo warm zoals ze aanvoelde al hangende boven mijn hoofd. Op een gegeven moment pakte Kim mijn hoofd in haar handen (beide handen onder mijn hoofd, dus ik leunde echt op haar handen) dat bracht zo een emotie teweeg, dat ik spontaan begon te huilen. Ik kreeg het gevoel dat iemand mij droeg, ik kon steunen op haar en dingen loslaten. Dit heb ik nooit gekend, ook als kind niet, dus dat was een hele rare gewaarwording ook omdat het echt zo in mijn lijf en hoofd voelde dat ik het niet alleen hoefde te doen. Echt bijzonder.
Op een gegeven moment zat Kim met haar handen boven mijn buik, en ze gaf aan dat ze heel veel weerstand voelde. Toen realiseerde ik mij dat mijn hele leven niemand aan mijn buik mag zitten omdat ik dik ben en mij schaam, dus ook partners mogen nooit aan mijn buik zitten, ik denk dat Kim dit heeft gevoeld. Ik vind de behandeling heel bijzonder, rustgevend zowel lichamelijk als geestelijk en ik ben daarna ook erg moe maar voldaan; dus positief.
Dit geheel is geheel nieuw voor mij maar ben inmiddels al een paar keer terug geweest bij Kim omdat het echt bijzonder is en toch veel met mij doet en dat bedoel ik in een positieve zin!
Leonie O.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Kim van Lier
Peppengouw 91
1351 NH Almere

06-218 493 88
info@heart-to-heal.nl

 

Behandeling alleen op afspraak