Geen pijn

Ik ben een chronisch pijn patient ivm slecht functionerende darmen en verzakte organen en artrose en zeer frequent migraine aanvallen. Door de reiki behandeling ben ik dan voor een periode pijnvrij en dat is zo fijn. En door te overleven met dit lijf als zorgintensieve mama heb ik mijn gevoel een beetje verwaarloosd en ben ik in mijn hoofd gaan leven. Door Soul Body Fusion liet Kim mijn ziel weer landen in mijn lijf en heeft mij zo weer een stapje dichterbij mijzelf gebracht. Heel waardevol en zeker aan te bevelen! D. Berkhout-van Vliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Kim van Lier
Peppengouw 91
1351 NH Almere

06-218 493 88
info@heart-to-heal.nl

 

Behandeling alleen op afspraak