Geen pijn

Ik ben een chronisch pijn patient ivm slecht functionerende darmen en verzakte organen en artrose en zeer frequent migraine aanvallen. Door de reiki behandeling ben ik dan voor een periode pijnvrij en dat is zo fijn. En door te overleven met dit lijf als zorgintensieve mama heb ik mijn gevoel een beetje verwaarloosd en ben ik in mijn hoofd gaan leven. Door Soul Body Fusion liet Kim mijn ziel weer landen in mijn lijf en heeft mij zo weer een stapje dichterbij mijzelf gebracht. Heel waardevol en zeker aan te bevelen! D. Berkhout-van Vliet

One Response to Geen pijn

 • Hallo, heb reeds mijn eerste ervaring gehad met reiki. Kim is ten eerste een goede gastvrouw.
  De kamer ervaar ik als prettig en straalt rust uit. Mijn klacht is nek en rugpijn en ga dit proberen d.m.v. reiki te verminderen.
  De eerste keer was nog niet zo ontspannen zoals het zou moeten zijn, maar uiteindelijk door Kim kwam ik in een relax modus.
  Na de behandeling was ik wel erg moe en kon daardoor redelijk goed slapen. Ik kan nog niet na één behandeling vertellen hoe ik me precies voel.
  De tweede afspraak is reeds geboekt en kijk er naar uit. Zeker aan te bevelen!
  Remco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Kim van Lier
Peppengouw 91
1351 NH Almere

06-218 493 88
info@heart-to-heal.nl

 

Behandeling alleen op afspraak