Kim van Lier

Ik vertel u graag waarom Heart-to-Heal zo bijzonder is voor mij.

Na ruim 10 jaar in de zorg gewerkt te hebben en veel reorganisaties heb mogen meemaken vond ik het moeilijk om met alle veranderingen in de zorg (de verantwoordelijkheid werd overdragen aan de gemeente) nog de kwaliteit van mijn werk te waarborgen. Er was steeds minder tijd voor de klant, er moest van alles administratief extra gedaan worden en er was te weinig tijd. Ik liep vast in het “systeem”. Ik wilde werken vanuit mijn hart, de tijd kunnen nemen die nodig was voor iemand, er echt zijn. In de reguliere zorg kon dat niet meer, ik stond er niet meer achter, er moest iets veranderen, ik wilde verandering.

Ik heb toen besloten mijn vaste baan op te zeggen en een studie te gaan doen. Een beslissing waar ik tot op heden geen spijt van heb. De studie was de HART-opleiding, voor Energetisch therapeut. En nu deze is afgerond wil ik hierbij mijn persoonlijke (levens) ervaring en mijn werkervaring aanbieden aan mensen die graag geholpen willen worden met hun lichamelijke-mentale klachten.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Kim van Lier
Peppengouw 91
1351 NH Almere

06-218 493 88
info@heart-to-heal.nl

 

Behandeling alleen op afspraak