Peppengouw 91, Almere
+31 6 21849388
info@heart-to-heal.nl

Moodboard Workshop

Moodboard Workshop

Wat wil jij? Waar droom je van? Wat wil je graag meemaken, bereiken of gaan doen? Waar word jij blij van?

Maak je dromen-wensen-ideeën zichtbaar voor jezelf, want visueel maken dat werkt… Het maken van een moodboard-Visionboard is een geweldige manier om een goed beeld te krijgen van hetgeen jij wil manifesteren, en om zichtbaar te maken wat je ervoor nodig hebt om dat te realiseren.

 Een zelfgemaakte collage van plaatjes, foto’s, teksten, tekeningen en kleuren. Het is een vertaling van verlangens, gedachtes, ideeen en je allermooiste dromen.

Het is een mooi startpunt om verdere stappen te gaan maken, je gedachtes en gevoelens op papier “Je leven in beeld”. Of je wensen en dromen in beeld. Bijvoorbeeld op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid, familie, of je ambities op het gebied van werk. Zo krijg jij inzicht in hoe jij de toekomst ziet en op welke manier je daar kan komen. Het in beeld zetten, hebben en houden van je doelen, geeft jou de inspiratie, motivatie en focus om je doelen ook echt te bereiken.

Wat ga je doen?

Tijdens de persoonlijke workshop krijg je het eerste uur de tijd om van alles te verzamelen wat je aanspreekt en waar je blij van wordt. In het tweede uur ga je alles verwerken op een groot vel papier, zo ontstaat er een eigen creatie die we samen gaan bekijken. We gaan dieper in op de plaatjes en/of teksten die jij gekozen hebt. Dit maakt je bewuster van je verlangens. Als laatste koppelen we acties aan die verlangens, hoe ga jij dit in de praktijk brengen?

Alle materialen (magazines, schaar, lijm etc) zijn aanwezig en deze kan je gebruiken, mocht je zelf items (plaatjes, stickers, teksten) hebben die je graag op je eigen board wil gebruiken kan je die natuurlijk ook meenemen, het gaat ook om wat jij op jouw board wil gaan zien en dat het jouw helpt om je dromen waar te maken.

Koffie & Thee staan hier ook klaar!

Prijs: 2,5 uur | €30,00

Open chat
Hey, kan ik je helpen?
Hey!👋
Kan ik je ergens mee helpen?