Peppengouw 91, Almere
+31 6 21849388
info@heart-to-heal.nl

Over mij

Twee jaar gelden heb ik bewust gekozen om de reguliere zorgsector achter mij te laten en mij voornamelijk te gaan richten op holistische-energetische geneeskunde. Ik wilde graag mensen helpen en kunnen werken vanuit mijn hart en heb begin 2020 Heart-to-Heal geopend. Als Energetisch (Reiki) Therapeut heb ik mijn eigen praktijk aan huis. In mijn praktijk ondersteun ik graag mensen op een natuurlijke manier, om op een meer diepgaande en structurele wijze van hun klachten af te komen.

Enkele veelvoorkomende problemen die energetisch goed te behandelen zijn: hoofdpijn, spierpijn, onrust, (over)vermoeidheid, overspannen, stress, burn-out, artrose, reuma maar ook angsten, hoogsensitief (HSP), depressie, onrust en darmklachten. Het kan een absolute aanrader zijn om je te laten behandelen na een operatie. Dit werkt mee aan een spoedig natuurlijk herstel van je lichaam. Dit is slechts een indicatie van klachten waarbij ik kan ondersteunen, er zijn er veel meer die baat hebben bij een energetische behandeling. Neem gerust contact met mij op voor overleg en voor het oplossen van jouw klachten.

Ik werk vanuit de holistische geneeswijze, in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn studie/werkervaring. Holistisch wil zeggen dat ik geloof dat je lichaam en je geest met elkaar verbonden zijn, zij hebben een zeer krachtige invloed op elkaar. Samen zijn zij een. Wanneer je pijnklachten krijgt, ongemak ervaart of ziek wordt geeft je lichaam een signaal af, er klopt iets niet. Wanneer je de klachten negeert en gewoon doorgaat met je dagelijkse leven komt er een moment dat de klachten chronisch worden, of je echt ziek wordt. 

Maar ook bij mentale klachten, zoals bijvoorbeeld, emotionele stress, onverwerkte gebeurtenissen, trauma en/of rouw, kan het zo voorkomen dat deze ervaringen slapend in je lichaam aanwezig zijn. Wanneer deze ervaringen niet verwerkt (kunnen) worden en de emoties die daarbij horen niet gevoeld of gezien worden kunnen zij zich vastzetten in je lijf. Als je langdurig uit balans bent kan dit leiden tot het krijgen van lichamelijke klachten of zelfs zich ontwikkelen tot een chronische ziekte.

 

Open chat
Hey, kan ik je helpen?
Hey!👋
Kan ik je ergens mee helpen?