Workshop Moodboard/VisionBoard

Wat wil je? Waar droom je van? Wat wil je graag meemaken, en waar word je blij van?

Maak je dromen-wensen-ideeën visueel want visueel maken dat werkt… Het maken van een moodboard-Visionboard is een geweldige manier om een visueel beeld te krijgen van hetgeen jij wil manifesteren. Een zelfgemaakte collage van plaatjes, foto’s, teksten, tekeningen en kleuren. Het is een vertaling van verlangens, gedachtes, ideeën en dromen.
Het is een mooi startpunt om verdere stappen te gaan maken, je gedachtes en gevoelens op papier “Je leven in beeld”. Of je wensen en dromen in beeld Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, familie, of werk .Zo krijg je inzicht in hoe jij de toekomst ziet en hoe je daar kan komen. Het in beeld hebben en houden van je doelen geeft je inspiratie, motivatie en focus.

Wat ga je doen?
Tijdens de persoonlijke workshop krijg je het eerste uur de tijd om van alles te verzamelen wat je aanspreekt en waar je blij van wordt. In het tweede uur ga je alles verwerken op een groot vel papier, zo ontstaat er een eigen creatie die we samen gaan bekijken. We gaan dieper in op de plaatjes en/of teksten die jij gekozen hebt. Dit maakt je bewuster van je verlangens. Als laatste koppelen we acties aan die verlangens, hoe ga jij dit in de praktijk brengen?

Alle materialen (magazines, schaar, lijm etc) zijn aanwezig. Mocht je zelf items hebben die je erin wil verwerken, dat kan natuurlijk altijd, neem het gerust mee.
Koffie & thee staan hier ook klaar!

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Kim van Lier
Peppengouw 91
1351 NH Almere

06-218 493 88
info@heart-to-heal.nl

 

Behandeling alleen op afspraak